maandag 30 mei 2011

Wijnaldum naar Ajax? ,,Dat ligt te gevoelig, moet je ook niet willen"

FC Twente staakt de pogingen om Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum los te weken bij respectievelijk FC Utrecht en Feyenoord. Voorzitter Joop Munsterman van de bekerhouder laat vanuit de Verenigde Staten weten dat beide transfers van de baan zijn. ,,Er komen vast goede andere spelers voor in de plaats", zegt hij in het AD.
De club uit Enschede weigert een hoog bedrag per middenvelder neer te tellen. Zowel FC Utrecht als Feyenoord vraagt 6 tot 7 miljoen. FC Twente deed vorige week een bod op Strootman, dat door FC Utrecht echter als 'bijna beledigend' van tafel werd geveegd. ,,Verder gaan we niet", zegt Munsterman, die evenmin de hoofdprijs voor Wijnaldum wenst te betalen.
 




Wijnaldum sluit overigens niet uit dat hij toch langer in Rotterdam-Zuid blijft. ,,Langer bij Feyenoord blijven is ook echt een serieuze mogelijkheid. Het is wel beter dat er duidelijkheid komt. De laatste maanden ging ik soms met lood in mijn schoenen na wedstrijden naar de pers. Het is niet makkelijk om een beslissing te nemen. Ajax? Dat ligt te gevoelig, dat moet je ook niet willen."

Blogarchief