maandag 30 mei 2011

PSV meldt zich voor Wijnaldum

Georginio Wijnaldum staat hoog op het lijstje van PSV. De Eindhovenaren hebben zich reeds bij Feyenoord gemeld voor de aanvallende middenvelder, die nog een contract voor één jaar heeft in Rotterdam.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, bevestigde maandag in Barend & Barend dat er zich een Nederlandse club heeft gemeld voor Wijnaldum. De naam van deze club wilde hij echter niet noemen, maar: "FC Twente heeft zich in ieder geval niet gemeld. PSV? Daar ga ik niets over zeggen."

De kans dat Wijnaldum daadwerkelijk naar PSV vertrekt lijkt overigens klein. Volgens enkele media verlangt Feyenoord liefst zeven miljoen euro voor de dribbelaar, een bedrag dat PSV door de financiële problemen van de club niet kan ophoesten.

Velthuizen

Van Geel ziet geen heil in de komst van doelman Piet Velthuizen die voor een 'prikkie mag vertrekken bij Hercules Alicante en al een paar maal nadrukkelijk liet doorschemeren graag naar Feyenoord te willen.
,,Velthuizen is een prima keeper en ik vind het hartstikke mooi dat hij naar ons toe wil, maar we hebben met Erwin Mulder, Rob van Dijk en Kostas Lamprou al drie keepers en daarmee moeten we het volgend seizoen doen".


Blogarchief