donderdag 2 juni 2011

En dit zijn de geslaagden...

Veertien deelnemers aan de cursus Coach Betaald Voetbal van de KNVB Academie zijn geslaagd. Deze nieuwe lichting coaches heeft de bevoegdheid om als hoofdtrainer bij een betaald voetbalorganisatie te fungeren.


De geslaagden:

Hans van Arum, Henk Fräser, Jean Paul van Gastel, Eric Hellemons, Michel Jansen, Anton Janssen, Marcel Keizer, Frank van Kempen, Johan de Kock, Wilfred van Leeuwen, Robert Molenaar, Jasper de Muijnck, Richard Roelofsen en Maurice Steijn.

Albert van der Dussen, Eric van de Luer, Mart Nooij en André Paus bevinden zich nog in de afrondende fase van de cursus.

Ex-internationals volgen cursus Trainer-Coach I Senioren
De KNVB Academie heeft zes ex-internationals toegelaten tot de cursus Trainer-Coach I Senioren. Onder meer Ronald de Boer, Paul Bosvelt, Edgar Davids, Jaap Stam, Gaston Taument en Jon Dahl Tomasson volgen de komende maanden deze opleiding, die in mei 2012 eindigt.

Het diploma Trainer-Coach I Senioren (UEFA A) geeft de bevoegdheid om de training en coaching te verzorgen van spelers die uitkomen in de hoogste klassen van het amateurvoetbal of de beloftencompetitie betaald voetbal. Tevens kunnen zij fungeren als assistent trainer-coach in het betaald voetbal.


Blogarchief