donderdag 2 juni 2011

Opnieuw twitterrel rondom Rooney

Opnieuw beroering in huize Rooney - en natuurlijk gaat het weer om vrouwen... Dit keer is de Engelse voetbalster echter onschuldig. 
Zijn vrouw Coleen Rooney kun je maar beter niet beledigen op Twitter, zo blijkt. ,,Kijk hoe oranje je er uitziet en hoe lelijk je rijke maar scheefpoepende echtgenoot is", flapte een zekere 'Trickehvickeh' eruit bij een foto van het koppel in een café. De reactie van Coleen liet niet lang op zich wachten. ,,Heb net je profielfoto bekeken. Voel je je wel ok, want je gezicht ziet er heel bleek uit in vergelijking met je lichaam."

Maar dat liet 'Trickehvickeh' niet over zich heen gaan. ,,Och, jij ziet er uit als een rat", luidde het antwoord. Dat was ook het einde van de discussie, want Coleen blokkeerde haar vervolgens.

De nieuwe Twitterrel komt slechts een paar weken nadat Wayne Rooney het zelf ook al aan de stok kreeg met een Liverpool-fan. ,,Je weet waar ik train, kom maar met me vechten. Binnen de tien seconden werk ik je in slaap, klein meisje", klonk het.

Blogarchief